Caixes de fusta - Nosaltres - Caixes de fusta

Vaya al Contenido

Caixes de fusta - Nosaltres

CAIXES DE FUSTA - EMBALATGES ARTESANS, S.L.
ELS NOSTRES INICIS COM A FUSTERIA ES REMONTEN A L´ANY 1952. ESTÉM ESPECIALITZATS A LA CONSTRUCCIÓ DE CAIXES DE FUSTA PER DIFERENTS SECTORS. CONSTRUIM PRODUCTES NATURALS i DURADERS, CERTIFICATS, AMB SOSTENIBILITAT MEDIAMBIENTAL i UNA MANUFACTURA ACURADA.
LA FUSTA

NOBLE ELEMENT QUE ENS DONA LA NATURA. LA NOSTRA FUSTA NEIX EN DIFERENTS PLANTACIÓNS DEL CENTRE-NORD DE GALICIA, TOTA LA FUSTA QUE UTILITZEM PROVÉ ÚNICAMENT DE PLANTACIÓNS CONTROLADES, AMB TRACTAMENT TÉRMIC, APTE PER US ALIMENTARI i AMB LA CORRESPONENT CERTIFICACIÓ FITOSANITARIA I.P.P.C./ H.T.
EL COMPROMIS
LA NOSTRA CASA JA VÁ APOSTAR DECIDIDAMENT PER L´US DE LAS ENERGIES RENOVABLES A FINALS DE L´ANY 1999, AMB UNA INSTALACIÓ PIONERA, OBTENIN EL RECONEIXEMENT PER PART DE L´INSTITUT CATALA DE LA ENERGIA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA. ACTUALMENT, A TRAVES DE LA NOSTRA PROPIA PLANTA DE ENERGIA SOLAR FOTOVOLTAICA GENEREM MES ENERGIA DE LA QUE CONSUMIM, REVERTIN AQUEST DIFERECIAL AL CONSUM DEL MUNICIPI.
LA GESTIÓ

EL NOSTRE SISTEMA DE TREBALL ES CONSECUENT AMB LES NECESITATS DE CADA CLIENT DE MANERA RÁPIDA i EFICAZ. TOT i QUE LA MANUFACTURA REQUEREIX EL SEU TEMPS, ESTABLIM UNS TERMINIS D´ENTREGA REALS i AJUSTATS. ENS OCUPEM DE TOTA LA PART GRÁFICA, INCLOUENT EL DISSENY i LA RETOLACIÓ.
LA FEINA

LA NOSTRA FEINA ES FÁ MECANICAMENT I A MÁ A PARTS IGUALS. TOTS ELS NOSTRES PRODUCTES SON UNICS.   PERSONALITZEM GAIRE BÉ TOTES LES FEINES QUE FEM I ENS ADAPTEM A LES NECESITATS ESPECIFICAS DE CADA CLIENT.  LOGOTIPATS, TINTATS, ENVELLITS...  ACONSEGUIM DIFERENCIAR EL SEU PRODUCTE.
ELS RESIDUOS

TOTS EL RETALLS I SOBRANTS (JA MINIMITZATS DE PER SÍ) QUE GENEREM SON ABOCATS EN CONTENEDORS ESPECIFICS PER EL SEU RECICLATGE, PER FER TAULERS AGLOMERATS O BRIQUETES PER CALEFACIONS.
LES SERRADURES i  ENSENALLS PRODUITS SÓN DEGUDAMENT ENSACATS I APROFITATS PER EL SEU US COM A BASE A LES GRANJES DE CRIA D´AUS.
LA LOGISTICA

PART MOLT IMPORTANT. DISPOSEM DE AMPLIS ESPAIS PER REGULAR I ENMAGATZEMAR LAS SEVES COMANDES. ENS ADAPTEM A LES SEVES NECESITATS. ESTEM OBERTS A QUANSEVOL PROPOSTA.  DISPOSEM DE UN AMPLI STOCK PERMANENT DELS MODELS DE CAIXES NORMALITZADES i MULTIÚS PER ATENDRE COMANDES RÁPIDES.
Regreso al contenido